TOAST SCRAMBLED EGGS MET BOSUI

ONTBIJT I 1 toast

De bosui geeft in dit recept een smaakvolle twist. Deze variatie op de avocado toast met scrambled eggs is bij mij thuis favoriet. Ook lekker met wat meegebakken gesneden tomaatjes, spinazie of courgette. Door meer groente toe te voegen aan je avocado toast, creëer een toast die nog voedzamer is. Een heerlijk recept voor een zondag ontbijt of lunch.  ENJOY!


Voedingswaarde per portie

351 kcal I 33 gram koolhydraten I 21 gram eiwitten I 16 gram vetten

PERCENTAGE VERHOUDING MACRO’S

 

INGREDIËNTEN

  • 1 dikke snee zuurdesembrood (60 gram) 

  • 2 eieren 

  • 1 stengel bosui 

  • ¼ avocado

  • 4 gram tuinkers

  • grof zeezout en peper

  • klontje grasboter/olijfolie

BEREIDING

  1. Verzamel alle ingrediënten. 

  2. Snijd een dikke snee zuurdesembrood en rooster deze in de broodrooster. 

  3. In de tussentijd snijd je de bosui in dunne ringen. 

  4. Doe de bosui samen met 2 eieren in een kom en voeg peper en zout toe. Gebruik een vork om alles goed te mengen. 

  5. Laat een klontje grasboter smelten in een koekenpan. Voeg het eimengsel toe en bak het ei. 

  6. Gebruik een stapel om het ei om te scheppen. 

  7. Beleg je toast met avocado, vervolgens met de scrambled eggs.

  8. Maak af met tuinkers en peper en zout naar smaak.

Vorige
Vorige

CLASSIC HAVERMOUT

Volgende
Volgende

SH GRANOLA