SKYR MET FRUIT, MUNT EN KROKANTE KOKOS FLAKES

ONTBIJT I 1 portie

Voor je dagelijkse bakje yoghurt, kies Skyr. Hoog in eiwitten, laag in (verzadigde) vetten. Door munt, geschaafde amandel en kokos flakes toe te voegen, geef je extra smaak en een bite aan je standaard bakje yoghurt met fruit. Varieer vooral met fruit naar keuze. Ook lekker met peer, dadel of bramen. Deze frisse en tropische combinatie is rijk aan smaak en een traktatie voor je smaakpapillen. ENJOY!


Voedingswaarde per portie

285 kcal I 21 gram koolhydraten I 16 gram eiwitten I 15 gram vetten

PERCENTAGE VERHOUDING MACRO’S

 

INGREDIËNTEN

  • 100 gram Skyr (of een yoghurt naar keuze) 

  • 6 blauwe bessen 

  • 4 frambozen 

  • ½ perzik 

  • 2 blaadjes munt

  • 1 el. geschaafde amandel 

  • 1 el. pistache noten 

  • ½ el. kokos flakes

BEREIDING

  1. Verzamel alle ingrediënten. 

  2. Spoel het fruit goed af en snijd de halve perzik in plakjes. 

  3. Rooster de geschaafde amandel en kokos flakes op laag vuur in een steelpannetje lichtbruin. Snijd in de tussentijd de munt in flinterdunne sliertjes. 

  4. Schep de skyr in een kommetje. 

  5. Voeg het fruit toe. 

  6. Maak af met geroosterde amandel, kokos flakes, pistachenoten en sliertjes munt.

Vorige
Vorige

HAVERMOUT REPEN MET PINDAKAAS, CRANBERRIES EN ZADEN

Volgende
Volgende

CLASSIC HAVERMOUT